Πολιτική Απορρήτου

Η Sύμβολο ΕΕ αξιοποιεί δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα (όνομα, διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου) κατόπιν επιλογής του χρηστή προκειμένου να έρθει σε επικοινωνία με την εταιρία με χρήση ηλ. ταχυδρομείου και μόνο τότε. Τα δεδομένα αυτά δεν επεξεργάζονται περαιτέρω και δεν αποθηκεύονται για οποιονδήποτε άλλο σκοπό. Πρόσβαση στις δοσμένες από τον χρηστή πληροφορίες έχουν αποκλειστικά οι υπάλληλοι της εταιρίας με χρήση κωδικών πρόσβασης. Τα δεδομένα των χρηστών της ιστοσελίδας δεν αποτελούν προϊόν μεταπώλησης σε κάποιον τρίτο.

Links προς τρίτους.

Η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιέχει υπερσυνδέσμους (links) προς ιστοσελίδες που δεν υποστηρίζονται - συντηρούνται από εμάς. Σε περίπτωση μετάβασης σε ιστοσελίδα τρίτου, η Sυμβολο ΕΕ δεν έχει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια. Σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε προσεκτικά την αντίστοιχη σελίδα απορρήτου του εκάστοτε ισότοπου.

Ενσωματωμένο περιεχόμενο

Ο ιστότοπος μας σε μερικά σημεία κάνει χρήση περιεχομένου άλλων ιστοτόπων. Το περιεχόμενο αυτό εμφανίζεται σαν να έχετε επισκεφτεί τον συγκεκριμένο ιστότοπο. Αυτό σημαίνει πως ενδέχεται να συλλέγονται δεδομένα σας από τον τρίτο ιστότοπο όπως (ιχνιλάτηση των αλληλεπιδράσεων σας στο ενσωματωμένο περιεχόμενο, χρήση cookies κ.α).

Ενημέρωση της πολιτικής απορρήτου.

Η παρόν σελίδα ενδέχεται να μεταβάλλεται συχνά. Παρακαλούμε να ελέγχεται την σελίδα συχνά προκειμένου να παραμένετε ενημερωμένοι. Η χρήση του ιστοτόπου από εσάς συνεπάγεται την αποδοχή του περιεχομένου αυτής της σελίδας.