Ταμειακές Μηχανές

Με Δελτίο Τύπου στις 17 Ιανουαρίου 2020, η ΑΑΔΕ ανακοινώσε ότι “Αποσύρονται έως 31/05/2020 οι ταμειακές μηχανές (ΦΤΜ) που δεν μπορούν να συνδεθούν online με την ΑΑΔΕ”. Λίγες μέρες μετά έγινε και η σχετική δημοσίευση σε ΦΕΚ, και έτσι η εν λόγω ανακοίνωση έγινε νομός του Ελληνικού κράτους.

Ο συγκεκριμένος νομός άφορα 179 τύπους ΦΤΜ, δηλαδή κάθε ΦΤΜ που δεν μπορεί να συνδεθεί με την ΑΑΔΕ μέσω internet και να στείλει τα δεδομένα της. Εκτός από τις εκατοντάδες χιλιάδες ΦΤΜ που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ, υπάρχουν και πάρα πολλές ακόμα που θα πρέπει να αναβαθμιστούν.

Είναι η 3η μεγάλη υποχρεωτική αντικατάσταση ΦΤΜ, μετά τις δυο που προηγήθηκαν το 2018. Η 1η αφορούσε ΦΤΜ που δεν ήταν συμβατές με ευρώ, ενώ η 2η Αφορούσε ΦΤΜ που έπρεπε να αποσυρθούν λόγω παλαιότητας.

Η αντικατάσταση είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΙΚΗ και η μη συμμόρφωση της θα επιφέρει πρόστιμα τουλάχιστον 500€ σε κάθε έλεγχο. Να μην ξεχνάμε ότι κάθε ΦΤΜ δηλώνεται στο Taxisnet.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το Δελτίο Τύπου της ΑΑΔΕ.

Κάντε κλικ εδώ εδώ για να δείτε τα 179 μοντέλα ΦΤΜ που πρέπει να αντικατασταθούν

Κάντε κλικ εδώ εδώ για να δείτε τα μοντέλα της 1ης αντικατάστασης (Φεβ. 2018)

Κάντε κλικ εδώ εδώ για να δείτε τα μοντέλα της 2ης αντικατάστασης (Μάϊ. 2018)

Εμείς στο Sύμβολο, θεωρούμε πολύ σημαντικά όλα τα θέματα που αφορούν τις επιχειρήσεις και τα όποια έχουν φορολογικές επιπτώσεις (εκτός από τις οποίες εμπορικές). Έτσι είναι φυσιολογικό να δίνουμε μεγάλη σημασία στο νέο μετρό αντικατάστασης των 179 τύπων ΦΤΜ, στην αναβάθμιση κάποιων μοντέλων αλλά και στην παραμετροποίηση των ΦΤΜ για την σωστή διασύνδεση τους με Servers της ΑΑΔΕ.

Ταμειακη Μηχανη

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των φορολογικών Ταμειακών Μηχανών και διαθέτουμε, συντηρούμε και επισκευάζουμε, Ελληνικές και αξιόπιστες ΦΤΜ.

Είμαστε εξουσιοδοτημένοι μεταπωλητές και αποτελούμε τοπικό επισκευαστικό κέντρο για ΦΤΜ της περιοχής μας, ακόμα και αν δεν έχουν διατεθεί από εμάς.

Μπορείτε να επιλέξετε από διαφορές διαθέσιμες ΦΤΜ, ανάλογα: Ταμειακη Μηχανη Με τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Το μέγεθος ή και το χρώμα που επιθυμείτε, Τις δυνατότητες που διαθέτει κάθε ΦΤΜ, ακόμα και την τιμή της.

Ταμειακη Μηχανη Έτσι, αν θέλετε: να αντικαταστήσετε την πάλαια ΦΤΜ σας, να διασυνδέσετε την υπάρχουσα ΦΤΜ σας, να αναβαθμιστείτε με χρήση μηχανογράφησης,

Επικοινωνήστε μαζί μας….

Έχουμε τις Λύσεις!!!!